Sold out!

Thanks

Află primul de locurile disponibile.

În acest moment toate locurile de coaching de alergare, la Robert Hajnal sunt ocupate. 

Periodic, la 2-3 luni, se eliberează câte un loc.

Cu numele tău pe lista de așteptare, te asiguri că vei fi primul sau prima care află de locurile disponibile.

Aceasta este singura modalitate, în care te poți asigura 100% că vei primi un plan de antrenament personalizat, in cel mai scurt timp posibil, care te ține departe de accidentări și te aduce cât mai fit la linia de start

Ce spun atletii pe care-i antrenez:

Stefan la final-ul cursei de 50 kilometri de la Transilvania 100
Numele meu este Ștefan și mă antrenez cu Robert Hajnal în cardul TrailRunning Academy de un an, timp în care am progresat enorm atât din punct de vedere sportiv cât și mental. 
 
Antrenamentele structurate m-au ajutat să îmi fiu disciplinat și consecvent, lucruri care m-au impulsionat să cred că pot termină cu succes curse la care nici nu visam înainte. 
 
Pe lângă antrenamente Robert mi-a dat sfaturi utile pentru curse și pregătire, iar ori de câte ori am avut nevoie am ajustat planul în funcție de cursele pe care mi le-am propus sau problemele pe care le-am avut.

Ștefan Delibas

IT, Cluj

Radu Chirila la Sierre Zinal
Am început să lucrez cu Robert la începutul lui 2023 după câteva rezultate nesatisfăcătoare în 2022. Programul de alergare m-a ajutat imediat, aducând structură în programul zilnic și crescând anduranța și încrederea în forțele proprii.
 
După aproape un sezon complet pot spune că mi-am îmbunătățit timpul pe traseul de 31 km de la Sierre Zinal cu aproximativ o oră, am terminat 2 ultra-maratone și linia de finish de la Chamonix nu mai pare așa departe.
 
Cred că programul TRA poate ajută orice alegător, indiferent de obiectiv, vârstă sau experiență sportivă.

Radu Chirila

IT, Elvetia