Scris de Andrei

15 mai 2018

1 minute read

[:ro]Sunt parte a programului Trail Running Academy pornit de Robert in urma cu doar 1 luna, si deja schimbarile aparute in scurta perioada de timp m-au facut sa realizez ca modul meu de antrenament de pana acum avea mari lacune.

Cartile de specialitate pe care le-am citit vorbeau despre diversificare, niciuna dintre ele nu a reusit sa produca schimbarea de la long run-urile la pace confortabil (groapa cu kilometri) extrem de obositoare si fara rezultate vizibile pe termen lung la un antrenament, care dupa cum spune Robert, sa-l termin cu zambetul pe buze si relaxat (ps: chiar daca nu toate sunt asa).

Consecventa si perseverenta sunt singurele cerinte din partea acestui program, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Nivelul energetic este mult peste medie, antrenamentele nu mai sunt o corvoada prin prisma variatiilor si imbinarilor precise ale celor 5 tipuri de antrenamente, iar nivelul de detaliu si suportul pe care le primesc de la Robert este extrem de customizat pentru tipul meu de nivel/experienta/performanta.

Va tin la curent cu evolutia. God Speed![:]