1.

PANAMA DRIMA ZEDE

amaretto • floral •  red currants

În 2013, fermierul și producătorul Ninety Plus au început un proiect special în Ethiopia cu scopul de a îmbunătății profilul varietăților obișnuite de cafea, printr-o fermentare mai profundă.

Această formulă de procesare este acum aplicată varietății Caturra, din Panama, pentru a dezvolta o ceașcă bogată și complexă, cu note speciale ca: amaretto, flori, coacăze roșii.

Atenția pentru inovație a producătorului împreună cu grija și expertiza prăjitorului nostru, Ernest Valentin, se remarcă în ceașcă prin: aciditate complexă și integrată – tartarică, lactică, citrică; note clare și intense; este o cafea corpolentă, cu o textură elegantă, catifelată, suculentă.

Pentru lotul Drima Zede, Ninety Plus a organizat o recoltă specială la Candela Estates, în afara prestigioasei ferme Gesha Estates. Profil de prăjire. Am dezvoltat un profil de prăjire uniroast, potrivit pentru espresso și filtru. Nivelul de coacere este mediu și am urmărit să protejăm calitatea nativă a bobului – foarte curată, dulce, complexă.

Precizia cu care obținem profilul dorit este datorat unei practici zilnice cu o tehnologie performantă, Loring Smart Roaster.
Roasted By
Origo

The bag: 200g

Joseph leads the innovation by pushing the boundaries of quality and processing of a coffee. He is the founder of NinetyPlusCoffee
Joseph Brodsky
Farmer
Mihai is Origo's founder and responsible for the relationship with coffee farms, the Coffee Quality Institute accredits him. He curates and evaluates green coffee for Origo roasters.
Mihai Pamfil
Qrader
Ernest este prajitorul Origo inca de la prima zi de deschidere. Este ultra pasionat de cafea si are acasa un espressor mai bun decat cel pe care-l intalnesti in multe cafenele
Ernest Valentin
Roaster

Drink this coffee here

Strada Lipscani 9, București 050971

Origo Coffee Shop
Pioneering specialty coffee since 2013

YOU MAY ALSO LIKE​

Sloane

Aurora Panaimere

GWG

Kirindera

Lot Zero

Beloya Ethipia