Misiune, Viziune, Valori.

Misiune

Oferim sportivilor și antrenorilor posibilitatea de a visa măreț. Ne antrenăm, participăm la  competiții de alergare pe diferite distanțe pentru a ne îmbunătăți viețile noastre și ale altora. Apoi împărtășim experiențele în intermediul comunității.

Viziune

Vom crea un spațiu al incluziunii în care toți se pot ridica pentru a crește, a învăța și a-și atinge potențialul în sport și în viață.

Toată lumea este binevenită.

Credem că fiecare persoană merită un spațiu sigur pentru a visa măreț și pentru a lucra la obiective îndrăznețe. Ne străduim să creăm acest spațiu în cadrul sportului de anduranță. Credem că sportivii care sunt susținuți de o comunitate puternică și pozitivă sunt împuterniciți să se străduiască să dea tot ce au mai bun. 

Acest sprijin ne aduce beneficii în toate aspectele vieții noastre și ale societății.

Toți sportivii merită un antrenor.

Toți sportivii merită un antrenor pentru a-și maximiza potențialul. Credem că viteza, capacitatea și talentul sunt relative la fiecare atlet. Lucrăm cu sportivii noștri pentru a-i ajuta să își găsească cel mai bun nivel personal.

Comunicarea este cheia

Comunicarea se află în centrul activității noastre. Ea formează încrederea, relația și conexiunea dintre tine și antrenorul tău. Nu există limite în ceea ce privește comunicarea pentru sportivii noștri antrenați individual. 

Puneți întrebări, primiți feedback, bazați-vă pe sfaturile experților, căutați responsabilitate și contați pe noi pentru a fi stâlpul de sprijin în această călătorie.

Coaching-ul alergării este artă și știință.

Antrenorii noștri sunt persoane care învață pe tot parcursul vieții, fiind la curent cu cele mai recente studii din domeniu. Aceste studii ne oferă contextul în care îți concepem programul de antrenament, strategia de cursă și liniile călăuzitoare privind alimentația și hidratarea. 

Antrenorii noștri lucrează în colaborare, împărtășind cunoștințele privind cele mai bune practici în sportul de anduranță pentru a se asigura că sportivii noștri își ating obiectivele.

Studiile științifice se bazează pe mediile populației, dar tu nu ești un atlet obișnuit. Antrenorii noștri au experiența și cunoștințele necesare pentru a aplica cercetările la circumstanțele tale specifice.

Aceasta este arta de a antrena. Creativitatea noastră vine din conceperea unor programe care combină contextul științific solid, cele mai bune practici de antrenament și le potrivește cu cerințele vieții tale.

Ești unic

Sportivii noștri vin la noi din diferite motive și au un „de ce” unic care îi motivează. Din acest motiv, nu oferim (și nu putem oferi) o abordare unică pentru toți. Ne luăm timpul necesar pentru a te cunoaște și ne asigurăm că programul este personalizat în mod creativ pentru circumstanțele tale unice.

TrailRunning Academy - logo

Alătură-te!

Planurilor de antrenament,

sfaturilor de cursă,

comunității!