Articole:

Roller-coasterul UTMB

Emotiile și experianța avută pe parcursul celor 170 de kilometri de către atletul TrailRunning Academy, Valentin Bălănescu, pe durata UTMB-ului.

Cei 10 magnifici ai podiumului UTMB 2022

Am avut ocazia să împart podiumul UTMB 2022 cu alți 10 dintre cei mai buni atleți de anduranță din lume. Cine sunt, cum i-am cunoscut și gândurile mele despre ei.

Ce m-a învățat alergarea

Ar fi trebuit să fie povestea unei curse, Mogoșa Everesting dar o să fie despre ce ne învață alergarea în viața de zi cu zi

Este Glutamina esențială pentru alergători?

Suplimentele de glutamină au fost populare în circuitul celor care merg la sală. Mulți oameni iau suplimentul de aminoacizi în speranța că va ajuta la creșterea masei musculare. Cu toate acestea, nu există de fapt nicio dovadă că suplimentele de glutamină ajută la creșterea masei musculare.

Așa este, dacă luați un supliment de glutamină pentru a ajuta la creșterea masei musculare, este probabil o pierdere de bani.

Cu toate acestea, există dovezi că suplimentele de glutamină pot fi utile pentru sportivii de anduranță.

Top 3 curse ale lunii Iulie

E o vorbă din popor care spune că dacă nu ai calendarul competițional gata la 1 ianuarie înseamnă că ești

Feedback post-curse Daniel Ieray

MSG Apuseni a fost cea mai mare distanță parcursă vreodată de mine până acum cu propriile picioare, detronând fostul record de “doar” 48km la Bucovina Ultra Rocks.

X-Race Traseul Malaia

Valentin Bălănescu la XRace – Traseul Malaia

Când m-am înscris la X Rrace habar n-aveam că avea să închidă o perioada de 3 sâmbete consecutive: un sandviș perfect cu aproape 140 kilometri și 7600 m elevație adunați pe cărările Munților Bucegi, Tampa, Postavaru și Siriului.

Prima Ediție de Rarău Everesting

Prima ediție de Rarău Everesting are loc in 30 Aprilie. 130 alergători vor încerca să urce pe vârful Rarău între 1 și 10 urcări.

Brigid Kosgei record maraton feminin

Femeile în proba de maraton (II) – Primele participări la Olimpiadă

În partea I a articolului, pe care o puteți citi aici, recomandat fiind înainte de parcurgerea prezentului articol, am povestit despre perioada îndelungată de timp în care femeilor le-a fost interzisă participarea în maratoanele oficiale.

Motivele au fost diverse și neîntemeiate (mai târziu fiind dovedit). 1984 a fost anul în care femeile, au alergat, pentru prima dată, la Olimpiadă proba de maraton. O zi istorică!

ISTRIA 100mile 2022

ISTRIA 100mile by UTMB®

Fotografii de pe traseul ISTRIA 100mile. Informații live de la concurs, clasament și feeling-ul participanților.

„Un om fără amintiri e ca un cimitir în care numele morților lipsesc de pe cruci” – Tudor Mușatescu

Rețete

Pentru alergători

Ai o poveste și vrei să fie publicată?

Articol

Sau trimite-o pe: