CU CE NE OCUPĂM?

Credem că fiecare persoană merită un spațiu sigur pentru a visa măreț și pentru a lucra la obiective îndrăznețe. Ne străduim să creăm acest spațiu în cadrul sportului de anduranță. Credem că sportivii care sunt susținuți de o comunitate puternică și pozitivă sunt împuterniciți să se străduiască să dea tot ce au mai bun. 

Acest sprijin ne aduce beneficii în toate aspectele vieții noastre și ale societății.

Foto: OnTheRidge Media & Fisheye.ro

Planuri de Alergare
Personalizate

Începând de la
450 ron / lună

Fiecare atlet este diferit și respectăm asta. Creăm planurile de alergare pentru fiecare sportiv, adaptat nevoilor, obiectivelor tale. 

Antrenamentele sunt individualizate, cu ajutorul TrainingPeaks și le vei avea la tine pe ceas în mai puțin de 48 de ore de când ne-ai contactat.

Feleacu Running Hills - Hajnal si Ivanescu

Planuri de Alergare
pentru competitii

Începând de la 200 ron / plan

Participi la un concurs și deja ești înscris, motivat și disciplinat? Ți-am pregătit câteva opțiuni de planuri de antrenamment pentru a le urca la tine pe ceas și a ajunge la start-ul competiției fit și neaccidentat.

Plan antrenament

TrailRunning Academy
Elite Membership

Primele 15 zile gratuit
Apoi 20 ron / luna

Ne-am adunat într-un singur loc o comunitate grozavă  de sportivi și antrenori. Încercăm să-ți punem la dispoziție toate resursele de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.


Nu cauți un antrenor de alergare? În calitate de membru al comunității TrailRunning Academy ai oportunitatea a de a intra în legătură cu cel mai tare grup de sportivi și antrenori.

Vei avea acces la 2 webminarii pe lună, întrebări și răspunsuri private cu Andrei și Robert, coduri de reducere la produse și competiții doar pentru această comunitate.

Newsletter - TrailRunning Academy

Planuri Nutriționale
Ultramaratoane

Începând de la 350Ron

Pentru alergătorii care vor să aibă o cursă fără probleme nutriționale de la start până la finish.

Plan Nutritional Ultramaraton