Articole:

Transgrancanaria 2021

În Februarie, în Las Palmas, a avut loc o nouă ediție de Transgrancanaria, cursă din circuitul Spartan Trail cu 8 competiții de alergare.

Magneziu - Supliment pentru alergatori

Magneziul – Supliment pentru alergatori

Magneziul ste unul dintre cele mai importante minerale prezente în corp unde se găsesc aproximativ 24 de grame de magneziu. Aproximativ 49% e stocat în oase iar tot cam atât în spațiul intracelular, adică în interiorul celulei.

Smoothie antiinflamator cu turmeric

2 porții, 5 minute; Alătură-te Tribului! La finalul fiecărei luni trimitem un newsletter care te ține la curent cu evenimentele importante

Cofeian si performanta - Tot ceea ce trebuie sa stii desrpe cofeina

Tot ce trebuie să știi ca alergător despre cofeină

Atât sportivii profesioniști, cât și „spartanii de weekend” folosesc cofeina pentru a-și îmbunătăți performanța sportivă. Află modul în care cofeina afectează capacitățile fizice și cognitive.

START înscrieri UTMB 2021

Astăzi, 7 Ianuarie, ca într-un an normal, în care nu există nicio pandemie, organizatorii UTMB-ului sunt optimiști și deschid înscrierile pentru a XVII-a ediție a festivalului UTMB, care se desfășoară între luni 23 aug. 2021 – duminică 29 aug. 2021.

Rezultate Alergare 2020

Rezultatele anului 2020 din alergare

Am adunat într-un articol rezultatele anului 2020 din alergare. Recorduri. Personal Best. Învingători și învingătoare.

Rutina de dimineata de 5 minute

Rutina de dimineață de 5 minute

Rutina de dimineață conține 15 exerciții a câte 20 secunde pentru a-ți grăbi trezirea în fiecare dimineață, înainte de cafea.

Banana Bread - Run Fast Eat Slow

Banana Bread din Cartea Run Fast. Eat Slow

Această banana bread cu gust de nuci nu este foarte dulce și este perfectă lângă cafeaua de dimineață, înainte de un antrenament reușit.

Apuseni Ultra Race – al 3-lea ultramaraton

Având în vedere că s-a anulat cursa de la Transylvania 100, care trebuia să fie organizată în weekend-ul 18-20 septembrie m-am hotărât să mă înscriu la cursa de 100 km de la Apuseni Ultra Race. Mai mult decât atât mai mulți dintre colegii mei de la TrailRunning Academy au participat la cursele AUR.

Cosmina Jelea - Făgăras Rocks

Povestea Primului Podium

După aproape 6 luni de antrenamente intense urma a fost și prima cursă mult așteptată: Făgăraș Rocks. Eram nerăbdătoare și curioasă să văd cum mă voi descurca. Am fost plăcut surprinsă să ajung pe podium

Peter Schuller - Bucovina UltraRocks4Summit

Bucovina Ultra Rocks 4Summit

Povestea primului meu top 10 la Bucovina Ultra Rocks 4Summit un ultramaraton de 87km 5600m diferență pozitivă.

Pietrele Doamnei - Bucovina Ultra Rock

Bucovina Ultra Rocks și Vocea din capul meu

Bucovina Ultra Rocks este un ultramaraton de 108 kilometri cu 6500 +. Are 5 urcări pe cele mai înalte 3 vârfuri ale Bucovinei: Rarău, Pietrosul Bistriței, Giumală. Citește cum am câștigat cursa în 13 ore 16 minute alergând cot la cot cu Cristi Manole și Cătălin Șorecău.

Marathon7500 - Hajnal Robert Andri Preda

3 ediții de Marathon7500

Trei participări la Marathon7500 cu 3 atleți diferiți: Andrei Țale, Daniel Stroescu, Andrei Preda. Cu fiecare am reușit să ajungem pe locul 1.

Olympus Mithycal Trail 2020

OMT: Olympus Mythical Trail 2020

Jurnalul participării mele la Olympus Mythical Trail la care am obținut locul 1 în 13h34, nou record de cursă.

Potasiu - Electrolit alergare

Potasiul: electrolitul pe care nu l-am luat în calcul la ultra

Ultimele două ultramaratoane (Transgrancanaria și UTMB) mi-au dat câteva lecții și m-au făcut să fiu mai atent, să pun mai mult accent pe lichidele și electroliții ce-i consum, atât în timpul concursului, cât și înainte. Astăzi am scris despre potasiu

Peter Schuller

Peter Schuller. O prăjitură de alergător

Progresul lu Peter Schuller, cel mai inovativ cofetar din România, care s-a antrenat 6 luni după un plan de alergare personalizat proprilor obiective.

10 locuri de vizitat in MADEIRA - TrailRunningAcademy.com

TOP 10 LOCURI DE VIZITAT ÎN MADEIRA

Madeira, această insulă subtropicală, este o capodoperă.
Este o destinație culturală extrem de bogată pe care turiștii sunt invitați să o descopere cât e anul de lung.

Nutriție în funcție de somatotip

Termenul de somatotip a fost dezvoltat în anii 1940 de către psihologul american William Herbert Sheldon pentru a clasifica fizicul uman în funcție de contribuția relativă a trei elemente fundamentale – cele 3 foite embrionare (ecto/mezo/endoderm).

Sare_Clorura de Sodiu

Sodiul: un micronutrient esențial în alergare

Sarea este principalul ingredient ce ne aduce surplus de minerale care ajută ca mușchii noștrii să se contracte, ajută la trimiterea semnalelor neuronale în întreg corpul și reglează echilibrul de lichide pentru ca noi să nu ne deshidratăm. Lucruri pe care le poți trece cu vederea foarte ușor dar cum noi facem mult sport contează toate aspectele de mai sus pentru îmbunătățirea performanței.

A adormi antrenament seara

13 Trucuri pentru a Adormi Ușor după un Antrenament făcut Seara

După un antrenament făcut seara meriți cu adevărat să dormi bine. Deseori când am pus capul pe pernă după un antrenament făcut mai târziu am întâlnit probe în a adormi. Cică nu sunt singurul iar cei care ridică greutăți, pe seară, se confruntă cu aceași problemă

Echipament alergare montana

11 Piese de Echipament pentru Alergarea Montană

Poți alerga deja cu echipamentul pe care-l ai în casă însă pentru a alerga pe munte fără probleme ai nevoie de un echipament mai special.
Află mai jos de ce ai avea nevoie

„Un om fără amintiri e ca un cimitir în care numele morților lipsesc de pe cruci” – Tudor Mușatescu

Rețete

Pentru alergători

Ai o poveste și vrei să fie publicată?

Articol

Sau trimite-o pe: