START înscrieri UTMB 2021

Astăzi, 7 Ianuarie, ca într-un an normal, în care nu există nicio pandemie, organizatorii UTMB-ului sunt optimiști și deschid înscrierile pentru a XVII-a ediție a festivalului UTMB, care se desfășoară între luni 23 aug. 2021 – duminică 29 aug. 2021.
© Ana-Maria Tănăsie

Criteriile sunt de la an la an din ce în ce mai complicate, din cauza numărului mare de înscriși și dorinței organizatorilor de a oferi locuri automate celor care participă la cursele lor satelit (Oman by UTMB / Gaoling by UTMB etc.). Totuși, au prioritate cei înscriși cu un an în urmă.

 

Pentru detalii de înscriere pentru anul 2021 click aici, pentru anul 2022 click aici.

Se anunță o ediție cu înscrieri record, dar cu reguli stricte pentru prevenirea răspândirii pandemiei. Poate adunările mai mari de 100 persoane vor fi interzise, poate o să fie obligatoriu, pentru fiecare atlet, să aibă vaccinul făcut, cine știe? 

Ceea ce pot spune cu siguranță este că entuziasmul din jurul competiției va fi prezent și nu rămâne niciun loc neocupat. 

În plus, fiecare alergător este dator cu cel puțin o prezență la una din competițiile UTMB-ului.  

Ți-a plăcut? Distribuie!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De pe blog.

Citește și:

Testare cadriometabolica in alergare in Loughborough

Cunoașterea de sine in alergare

Despre calatoria mea in Loughborough la cel mai important centru universitar pentru testarea cardio-metabolica, vo2max, lactate treshold, analiza transpiratiei si alte povesti