START înscrieri UTMB 2021

Astăzi, 7 Ianuarie, ca într-un an normal, în care nu există nicio pandemie, organizatorii UTMB-ului sunt optimiști și deschid înscrierile pentru a XVII-a ediție a festivalului UTMB, care se desfășoară între luni 23 aug. 2021 – duminică 29 aug. 2021.
© Ana-Maria Tănăsie

Criteriile sunt de la an la an din ce în ce mai complicate, din cauza numărului mare de înscriși și dorinței organizatorilor de a oferi locuri automate celor care participă la cursele lor satelit (Oman by UTMB / Gaoling by UTMB etc.). Totuși, au prioritate cei înscriși cu un an în urmă.

 

Pentru detalii de înscriere pentru anul 2021 click aici, pentru anul 2022 click aici.

Se anunță o ediție cu înscrieri record, dar cu reguli stricte pentru prevenirea răspândirii pandemiei. Poate adunările mai mari de 100 persoane vor fi interzise, poate o să fie obligatoriu, pentru fiecare atlet, să aibă vaccinul făcut, cine știe? 

Ceea ce pot spune cu siguranță este că entuziasmul din jurul competiției va fi prezent și nu rămâne niciun loc neocupat. 

În plus, fiecare alergător este dator cu cel puțin o prezență la una din competițiile UTMB-ului.  

Ți-a plăcut? Distribuie!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De pe blog.

Citește și:

Vlad Buda - MIUT 60 2

Povestea lui Vlad Buda de la MIUT 60KM

Povestea lui Vlad Buda de la prima lui cursă de alergare montană internațională. Cum a rămas fără sursă de calorii pe ultimii 15 kilometri și cum a reușit să ajungă cu ultimele resurse la finish.

ISTRIA 100mile echipa RobertHajnal

Am întrebat atleții TrailRunning Academy ce lecții au învățat de la concursul și din pregătirea pentru Istria 100.

Weekend-ul 14-16 Aprilie a adus prima cursă din circuitul UTMB World Series 2023 și anume Istria 100 by UTMB.

Evenimentul a oferit multiple distanțe pentru toate gusturile alergătorilor, fiind destinate atât celor mai începători în alergarea pe poteci, cât și celor mai experimentați și adunând la start atleți de pe tot globul, chiar și dintre cei mai bun, astfel:

Atleții TrailRunning Academy au alergat la toate probele de la Istria100. Fiecare a plecat cu un DNF sau cu o medalie de finisher însă toată lumea cu lecții învățate care-i vor pregăti pentru următoarele provocări.