Disclaimer

Declinarea responsabilității pentru planurile de antrenament. 

TrailRunning Academy, Robert Hajnal, Andrei Ivănescu și Bogdan Crețu (denumiți în continuare „TrailRunning Academy”) nu vor firesponsabili, în niciun fel, pentru informațiile pe care le solicitați sau primiți prin intermediul site-ului, pentru planurile și serviciile de antrenament.

În nici un caz particular TrailRunning Academy nu va fi responsabil față de nicio parte, pentru oricare daune directe, indirecte, speciale, incidentale, accidentale, echitabile sau de consecință. Pentru orice utilizare sau încredere în acest plan de antrenament sau prin intermediul suportului oferit prin e-mail, inclusiv, fără a se limita la, orice profituri pierdute, pierderi personale sau de afaceri, întreruperi personale sau de afaceri, vătămări corporale, accidente, aplicarea greșită a informațiilor sau orice altă pierdere, maladii, boli, accidentări, dificultăți, sau în orice alt mod, chiar dacă suntem înștiințați în mod expres de posibilitatea unor astfel de daune sau dificultăți.
Acest plan și serviciile de coaching asociate sunt destinate adulților care au 18 ani sau mai mult. Dacă aveți sub 18 ani, vă recomandăm să căutați în schimb un coach local, 1 la 1.

Referințe sau link-urile din acest plan de antrenament la informațiile, opiniile oricărei alte afaceri sau entități,sfaturi, programe, servicii sau produse, nu constituie aprobarea noastră sau a altor entități.
Recomandare. Nu suntem răspunzători pentru conținutul niciunei pagini web din afara site-ului, companii sau persoane conectate sau la care se face referire în cadrul acestora.

Declinarea responsabilității medicale

TrailRuning Academy vă recomandă cu tărie să vă consultați cu medicul dumneavoastră de familie înainte de a începe planul dumneavoastră de antrenament. Trebuie să aveți o condiție fizică bună pentru a începe antrenamentul. TrailRunning Academy nu este un furnizor licențiat de asistență medicală și declară că nu are expertiză în diagnosticarea, examinarea sau tratarea afecțiunilor medicale de orice fel, sau în determinarea efectul oricărui exercițiu specific asupra unei afecțiuni medicale. 

Trebuie să înțelegeți că, atunci când participați la orice exercițiu sau plan de antrenament, există posibilitate de vătămare fizică. Sunteți de acord să urmați acest plan de antrenament pe propriul risc și participați în mod voluntar la antrenamente, vă asumați toate riscurile de vătămare și sunteți de acord să eliberați TrailRunning Academy de orice pretenții sau cauze de acțiune, cunoscute sau
necunoscute, care decurg din TrailRunning Academy sau din acest plan de antrenament. TrailRunning academy nu este responsabil sau răspunzător pentru orice sfaturi sau orice alte informații, servicii sau produse pe care le obțineți prin intermediul suportului online al antrenorului. Sunteți încurajat să vă consultați cu medicul dumneavoastră în ceea ce privește condițiile medicale.

Declinarea responsabilității personale 
Informațiile conținute în planurile noastre de antrenament, pe site-ul web, în postările din social media și în e-mailuri au scop de de instruire și informative. Deși ne bazăm pe expertiza noastră profesională anterioară și experiența personală, recunoașteți că vă sprijinim în rolurile noastre exclusiv în calitate de antrenori. Nu suntem practicieni de și pentru sănătatea medicală sau furnizori de servicii de sănătate mintală și nu suntem ne prezentăm ca fiind în nicio calitate. Mai degrabă, noi servim în calitate de coachi, mentori și ghizi care vă ajută să vă atingeți propriile obiective de performanță. 

Recunoașteți că vă asumați integral de responsabilitate pentru sănătatea, viața și bunăstarea dumneavoastră, precum și pentru sănătatea, viața și bunăstare familiei și a copiilor dumneavoastră (născuți și nenăscuți, după caz), precum și a tuturor deciziilor luate acum sau în viitor. Scopul nostru este de a oferi planuri de antrenament și articole de sprijin exacte și publicate; cu toate acestea, este posibil ca informațiile să conțină, din greșeală, inexactități sau erori tipografice.S-au depus toate eforturile pentru a vă prezenta cele mai exacte și actualizate informații, dar deoarece, din cauza naturii industriei sportului și a fitness-ului, cercetarea este în continuă evoluție, noi nu putem fi trași la răspundere pentru acuratețea conținutului nostru.

Declinarea răspunderii privind rezultatele
Facem toate eforturile pentru a ne asigura că reprezentăm cu acuratețe planurile de antrenament TrailRunning Academy și potențialul lor de rezultate. Nu vă putem garanta rezultatele și/sau succesul viitor și acceptați riscul ca rezultatele să fie diferite pentru fiecare individ în parte. Ca și în cazul oricărui plan de antrenament, este necesar să vă rezultatele vor varia și se vor baza pe mai multe variabile, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, pe capacitatea individuală, experiența, sănătatea unică și profilul genetic, punctul de plecare, expertiza, și nivelul de angajament.