Devino un atlet mai puternic, mai în formă, în mai puțin timp, cu risc minim de accidentare.

Feedback Post-Curse Leca Augustin

Curse

Antrenat cu mândrie de Andrei Ivănescu, din luna mai 2022

Gerar - Crosul ELTH

Detalii cursă

Data cursei : 2023-01-28
Distanța și diferența de nivel : 10,7 km +72m ascensiune totală
Locul obținut: Loc 9 general și 8 la categorie diferența fiind de 4 secunde între mine și cel din fața mea
Timpul Realizat: 39:54min

Ce a funcționat la cursă?

Adidașii de trail si-au făcut foarte bine treaba pe asfaltul acoperit de zăpadă sau bălți de apă în unele curbe fiind surprins că nu patinez

Ce nu a funcționat // Ce probleme ai întâmpinat?

 Momente grele nu au fost deoarece a fost o cursă relativ scurtă

Ce facem la următoarea cursă, sau până atunci, pentru a evita problemele avute?

La următoarea cursă o sa încerc sa fiu mai moderat la plecare

Ce ți-ai spus când ai ajuns la jumătatea cursei, care era feeling-ul, starea ta generală?

"Nu am șanse să prind vreun loc în primi 3 deoarece băieții aia se pare ca sunt antrenați special pentru asa ceva iar eu încerc să îmi mențin poziția "

--
Mă simțeam cam obosit dar puteam continua

Ce piesă de echipament nu o vei mai lua la următorul concurs, ce piesă de echipament a fost foarte utilă la acest concurs?

Era cât pe ce sa iau frontala la mine de care nu aș fi avut nevoie deoarece nu cunoșteam traseul .

Cele mai utile piese de echipament au fost adidașii adaptabili pentru condițiile date căciula și ceasul.

Cât de mulțumit ești de procesul de antrenament până la cursă?

10

Cât de mulțumit ești de rezultatul obținut?

7

Povestea cursei

După ce am dat roata la politehnica în căutarea unui loc de parcare ajung într-o parcare de restaurant la câteva sute de metri de intrarea în poli unde descopăr că cei de la semimaraton erau în cursă.

Nerăbdător să îmi iau chitul de participare ajung în posesia lui după care încep să mă echipez și să văd cum pot să combin echipamentul mai bine în favoarea mea iar cu jumătate de oră înainte de începerea cursei încep încălzirea înăuntru la rectorat.

Cu 5 minute înainte de start mă indrept spre ieșire moment în care mă întâlnesc cu Robert dezorientat parcă, căutând o toaletă liberă iar după ce i-am sugerat unde ar putea găsi ne-am întâlnit la start în față unde îi spun încântat că am onoarea să concurez cu el in aceeasi cursă "sper să facem o cursă bună" iar el îmi spune "sigur o sa facem, de ce nu ?"

Asta m-a motivat și m-a bucurat ca, cunosc și eu pe cineva din cursă. Imediat ce se dă startul încep să alerg la un ritm destul de mare încercând să stau aproape de cei 6 băieți din față dar pe parcurs constat că nu o sa reușesc sa mențin acel ritm și încep să scad viteza fără să îmi dau seama.

După 1 km Robert încet trece în fața mea și se distanțează ușor iar eu urmează să alerg singur restul cursei zicând eu că îmi apăr poziția și sperând sa termin imediat în urma lui însă aproape de final cineva mi-a furat finishul luându-mă prin surprindere neștiind că mai am pe cineva în spate și așa am reușit sa termin pe locul 9 general la 4 secunde după locul 8.

Imediat ce m-am oprit mi-am revenit rapid și am constatat ca sunt într-o stare fizică și psihica destul de bună ceea ce m-a mulțumit. Organizarea a fost destul de bună iar traseul marcat corespunzător cu voluntari care ne-au îndrumat așa cum trebuie și cu o experiență nouă de care sunt mulțumit și care cu siguranță mă va ajuta pe viitor.


Mulțumesc TrailRunningAcademy pentru antrenamente și vreau să evoluez în continuare alături de voi !