Felicitări!

Ai ales planul,
alege perioada de antrenament

PASUL 2 DIN 3
[EUPLATESCPAY]

Testimoniale:

Pentru mine a fost o surpriză foarte plăcută că Robert este deschis în comunicare, că oferă sfaturi și nu se limitează strict la programul de antrenament. Oamenii îl privesc cu admirație și e foarte fain când un campion se comportă natural și îi ajută și pe alții să se autodepășească
marius-ivaniciuc-160x160
Marius Ivăniciuc
Manager

Îmi place programul pentru că are continuitate și logică. Îmi place pentru că nu se pune accentul pe distanță sau timp. Antrenamentele au un scop. Scade riscul accidentărilor deși antrenamentele cresc ca intensitate. Se leagă săptămânile între ele. Văd progresul meu de la o săptămână la alta. Pentru că mă „urmărește” cineva, sunt motivat.

Și nu în ultimul rând, programul ăsta dă dependență!

emanuel-160x160
Emanuel Loghin
Manager
Partea cea mai bună o consider faptul că poți să ceri un sfat când lucrurile nu merg (nu iese un antrenament, te doare ceva) și programul de antrenament se poate ajusta
ioana-paun-160x160
Ioana Păun
Trail Runner

Echipa cu care vei colabora:

Andra Maxim TrailRunning Academy

Andra Maxim

nutriționist

Pasionată de un stil de viață echilibrat, Andra îmbină nutriția diversificată cu nevoile specifice sportivilor interesați de o dietă sănătoasă. Este tehnician nutriționist și la TrailRunning Academy întocmește planuri nutriționale și răspunde întrebărilor legate de nutriție.

Hajnal Robert Campionatul Mondial

Robert Hajnal

Ultramaratonist

Sunt om de munte si am o viziune clara ce vreau sa fac în viata mea. Îmi imaginez o lume în care fiecare om face sport și își pune pe primul plan sănătatea.

Emanuel Loghin TrailRunning Academy

Emanuel Loghin

antrenor

Sportiv încă din copilărie, Emanuel este personal trainer și are cunoștințe despre știința din spatele antrenamentelor de alergare și de fitness general. Împreună cu Robert întocmește planuri de antrenament personalizate și răspunde întrebărilor celor antrenați de Echipa TrailRunning Academy.

© All rights reserved