ȘCOALA ALERGĂRII BUCUREȘTI

Scoala-alergarii-RobertHajnal-02

1084 ron s-au strâns din donații pentru via Transilvanica!

Galerie foto

IMPRESII DE LA WORKSHOP

Un workshop foarte bun chiar și pentru un începător în ale alergatului (cf. Robert, în cazul meu un romantic) din care pleci cu multe informații tehnice utile pentru a nu te accidenta în antrenamentele tale, un suflu de energie pozitivă și, cel mai important, cu gândul că trebuie să-ți asumi nivelul la care ești acum în roster-ul concursurilor (o faci pentru meditație - spre exemplu eu, o faci pentru progres personal și eventual câștigarea competițiilor?).
Marius Rusu
Inginer
A fost un moment în care mi-au fost explicate multe acțiuni pe care deja le făceam dar acum am înțeles mai bine de ce fac ceea ce fac. Am înțeles cum se face un plan de antrenament și asta este esențial într-o bună pregătire, indiferent de nivelul la care ești.
Vlad Buda
Sport Guru Racing Team
Un workshop foarte bun indiferent de nivelul la care te afli ca alergător. O ocazie unică de a fi foarte aproape, a da mâna și de a obține informații utile de la un om pentru care alergarea nu este doar o pasiune, ci un mod de viață și pentru care perfecțiunea nu este greu de atins. Robert demonstrează că orice este posibil, atâta timp cât ești dedicat obiectivului pe care ți l-ai setat, corect cu tine și rolul pe care ți l-ai asumat. Asumare, perseverență, bucuria alergării...cam despre asta este vorba.
Anonim
Trail runner
Un workshop foarte bine structurat, cu informații clare și explicate logic, într-o atmosferă relaxată, ca între prieteni uniți de aceeași pasiune. Cu informațiile dobândite în acest workshop, vei putea analiza propria alergare mai bine și trece la un nivel superior din mai multe puncte de vedere: plan de antrenament, nutriție, corectarea unor greșeli pe care le poți face fără să îți dai seama.
Valentin Bălănescu
Manager logistică
Citesc demult timp blogul lui Robert și postările sale din social media și mă așteptam la informație de calitate, însă livrarea workshopului de ieri a depășit cu mult lucrurile pe care credeam eu că le voi primi la acest eveniment, plecând de la calitatea și selecția informațiilor, calitatea publicului, structura evenimentului, componenta caritabilă inclusă (susținerea www.viatransilvanica.com) până la organizarea fără scăpări și invitatul special al evenimentului, domnul Stan Turcu (ultramaratonist, 70 de ani). Am redescoperit un Robert analitic și dornic de a împărtăși, deschis să asculte, capabil de structură (în special într-o zonă care abundă de informații, unele contrare, e foarte greu să pui lucrurile cap la cap într-o formă coerentă...) și parcă mai smerit cu fiecare apariție în public.
Eliza Nițescu
Consultant Comunicare
Dacă vrei să participi la un workshop interactiv, cu mult dialog, date statistice și informații super utile pentru orice tip de alergători, mergi să-l auzi și să-l vezi pe Robert și pe invitații săi. Nu rata ocazia! Totul a fost optim, exact așa cum trebuie. Nici prea lung, nici pe grabă. A vorbit toată lumea care avea ceva de spus. O atmosferă excelentă! Plus premiile și suspansul !
Octavian Olaru
Director Regional