Altra Rivera – Pantof nou de șosea de la Altra

Noul Altra Rivera reprezintă minimalismul modernizat, oferind o experiență de alergare ușoară, flexibilă, stabilă. Pentru fanii Altra, Rivera reprezintă o combinație între Escalante Racer și Torin 4 plush.
Altra Rivera - TrailRunning Academy Review4
Altra Rivera

Alătură-te Tribului!

La finalul fiecărei luni trimitem un newsletter care te ține la curent cu evenimentele importante din lumea alergării, îți oferă idei de antrenament și te motivează pentru următoarea ta competiție.

Rivera este un pantof nou de alergare neutru, de zi cu zi, ușor, plin de viață, moale, versatil și distractiv. 

Este construit pe o talpă intermediară AltraEgo responsive, cu grosime moderată și include o platformă de amortizare echilibrată și o zonă în care să-ți „bagi piciorul” semi-spațioasă care imită forma și lățimea naturală a piciorului.

„Large ToeBox” este conceptul pe care Altra îi are pentru toți pantofii săi, dar forma acestui pantof este cu siguranță mai îngustă în comparație cu celelalte modele. 

Combinația dintre talpa interioară ușoară AltraEgo dintr-o singură piesă și partea superioară construită de asemenea dintr-o singură piesă, elastică, sigură și curată, face din fiecare alergare cu Rivera o experiență ușoară, dar energică la toate tipurile de antrenamente.

Îmi place senzația de ”fulg” al acestui pantof de alergare. Se simte ca un lucru simplu, dar suficient.

Există suficient confort, suficientă amortizare și retur de energie încorporate în acest pantof proiectat curat, dar la fel de important este că nu există caracteristici inutile care să complice sau să inhibe senzația de confort a alergării sau a mersului.

Amortizarea este consistentă și oferă o absorbție amplă a șocurilor, moliciune și protecție și o revenire decentă a energiei. 

Se potrivește mărimii, dar este probabil un pantof cu volum mediu. Există un contur de călcâi moderat ferm, o limbă plutitoare liberă cu căptușeală medie și doar o porțiune de susținere a arcului medial.

De-a lungul anilor, Altra s-a apropiat din ce în ce mai mult de piața de alergare destinată pentru toată lumea. Puteți vedea acest lucru reflectat în designul Rivera. 

Pantoful oferă o senzație de pluș și o aderență solidă, fără a adăuga în mod semnificativ greutate, ceea ce face ca pantoful de alergare să fie folosit pentru alergările de zi cu zi.

Prima alergare cu Altra Rivera

Pentru fanii Altra, la prima impresie, Rivera se simte ca un mix magic între Escalante Racer și un Torin 4.5 Plush, incluzând în același timp unele dintre cele mai bune aspecte ale ambilor pantofi de alergare.

Un lucru deosebit de surprinzător la Rivera este cât de bine se comportă la intensități diferite. Îi vei simți confortabili la mers și responsive la intervalele cu intensitate ridicată.

Ușor, suplu și plin de viață, Rivera te îmbie către o alergare rapidă, o formă bună și o experiență plăcută.

Antrenor de alergare?

Lasă-mă să te învăț trucuri de antrenament, nutriție și competiție!

Antrenor Alergare - Hajnnal Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De pe blog.

Citește și:

Testare cadriometabolica in alergare in Loughborough

Cunoașterea de sine in alergare

Despre calatoria mea in Loughborough la cel mai important centru universitar pentru testarea cardio-metabolica, vo2max, lactate treshold, analiza transpiratiei si alte povesti