Gatorade a lansat primul plasture de analiză a transpirație de pe piață

Gx Sweat Patch și aplicația însoțitoare oferă alergătorilor un profil de transpirație personalizat pentru a te ajuta să te hidratezi mai bine în timpul antrenamentelor și al competițiilor.
Știre realizată cu sprijinul: 

Alătură-te Tribului!

La finalul fiecărei luni trimitem un newsletter care te ține la curent cu evenimentele importante din lumea alergării, îți oferă idei de antrenament și te motivează pentru următoarea ta competiție.

Pe 2 Martie Gatorade a anunțat lansarea primului patch purtabil care oferă alergătorilor profilul unic de transpirație pentru a-i ajuta să-și personalizeze strategia de hidratare. Gx Sweat Patch este un dispozitiv purtabil de o singură utilizare care, împreună cu aplicația Gx, oferă sportivilor de pretutindeni acces la o parte din știința avansată.

Pe aceași temă

Pentru a utiliza plasturele tot ce trebuie să faci este să îl așezi pe brațul stâng în interior în timpul unei alergări sau al unui antrenament, iar plasturele se va umple pe măsură ce depui efort. După ce ai finalizat antrenamentul, nu trebuie decât să scanezi plasturele din aplicația Gx pentru a-ți dezvălui profilul unic de transpirație. 

Aceste informații îți vor permite să înțelegi mai bine nevoile tale specifice pentru a te menține hidratat înainte, în timpul și după alergări.

Aplicația folosește date colectate din aplicații de sănătate și fitness, împreună cu cercetări din cei 35 de ani de studiu ai Gatorade Sports Science Institute pentru a crea recomandări care să poată ajuta sportivii să se hidrateze într-un mod care să le permită să performeze la maximum.

Plasturele se integrează cu Garmin Connect, Strava și Apple Health pentru a oferi alergătorilor date despre exerciții și pentru a oferi informații despre dificultatea antrenamentului, despre recuperare și despre nutriție folosind scorul Gx – o scară numerică pentru a contura cât de bine te descurci față de obiectivul activității individuale pentru săptămâna respectivă.

Gx Patch și aplicația Gx sunt noi adăugiri la platforma Gx Gatorade, care include și Gx Bottles and Pods, o sticlă de stoarcere cu un flipcap care perforează păstăile însoțitoare care conțin diferite concentrații de electroliți și carbohidrați pentru a te ajuta să te rehidratezi eficient. 

Din păcate Gx Sweat Patch este acum disponibil pentru cumpărare online doar în Canada și se vinde cu prețul de 24,99 USD, în timp ce aplicația este disponibilă pentru descărcare exclusiv în Apple App Store gratuit.

Antrenor de alergare?

Lasă-mă să te învăț trucuri de antrenament, nutriție și competiție!

Antrenor Alergare - Hajnnal Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De pe blog.

Citește și:

Principii de antrenament - Jack Daniels

Principiile de antrenament ale lui Jack Daniels

Înainte de a te apuca serios de un plan de antrenament este bine să cunoști aceste principii pe care le-a enunțat Jack Daniels în cartea lui Daniels Running Formula, una dintre cele mai populare cărți despre alergare, antrenamente și planuri de antrenament.