Record Mondial la 100 kilometri alergare 06:05:41 Alexandr Sorokin

Alexandr Sorokin a stabilit un nou record mondial pe distanța de 100 de kilometri în cadrul Centurion Running din Marea Britanie.
Robert Hajnal

Alătură-te Tribului!

La finalul fiecărei luni trimitem un newsletter care te ține la curent cu evenimentele importante din lumea alergării, îți oferă idei de antrenament și te motivează pentru următoarea ta competiție.

Alexandr Sorokin din Lituania stabilește un nou record mondial pe distanța de 100 kilometri. A alergat această distanță în 06:05:41 în cadrul evenimentului de alergare Centurion. Vechiul record a fost de 6:09:14 și-i aparținea lui Nao Kazami.

Acum aproximativ un an în cadrul proiectului CarbonX,  Jim Walmslay a ratat acest record la mai puțin de 10 secunde.


Alexandr Sorokin este și deținătorul recordului mondial de 24 de ore de alergare alergând 309.4 kilometri la finalul lui August 2021.

Recordul României la 100 de kilometri îi aparține lui Iulian Filipov. Acesta a alergat distanța de 100 kilometri în 06:41. La fel ca și Sorokin, Iulian deține și recordul național la 24 de ore de alergare cu distanța de 277,47km

Antrenor de alergare?

Lasă-mă să te învăț trucuri de antrenament, nutriție și competiție!

Antrenor Alergare - Hajnnal Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De pe blog.

Citește și:

Testare cadriometabolica in alergare in Loughborough

Cunoașterea de sine in alergare

Despre calatoria mea in Loughborough la cel mai important centru universitar pentru testarea cardio-metabolica, vo2max, lactate treshold, analiza transpiratiei si alte povesti