Record Mondial la 100 kilometri alergare 06:05:41 Alexandr Sorokin

Alexandr Sorokin a stabilit un nou record mondial pe distanța de 100 de kilometri în cadrul Centurion Running din Marea Britanie.
Robert Hajnal

Alătură-te Tribului!

La finalul fiecărei luni trimitem un newsletter care te ține la curent cu evenimentele importante din lumea alergării, îți oferă idei de antrenament și te motivează pentru următoarea ta competiție.

Alexandr Sorokin din Lituania stabilește un nou record mondial pe distanța de 100 kilometri. A alergat această distanță în 06:05:41 în cadrul evenimentului de alergare Centurion. Vechiul record a fost de 6:09:14 și-i aparținea lui Nao Kazami.

Acum aproximativ un an în cadrul proiectului CarbonX,  Jim Walmslay a ratat acest record la mai puțin de 10 secunde.


Alexandr Sorokin este și deținătorul recordului mondial de 24 de ore de alergare alergând 309.4 kilometri la finalul lui August 2021.

Recordul României la 100 de kilometri îi aparține lui Iulian Filipov. Acesta a alergat distanța de 100 kilometri în 06:41. La fel ca și Sorokin, Iulian deține și recordul național la 24 de ore de alergare cu distanța de 277,47km

Antrenor de alergare?

Lasă-mă să te învăț trucuri de antrenament, nutriție și competiție!

Antrenor Alergare - Hajnnal Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De pe blog.

Citește și:

Vlad Buda - MIUT 60 2

Povestea lui Vlad Buda de la MIUT 60KM

Povestea lui Vlad Buda de la prima lui cursă de alergare montană internațională. Cum a rămas fără sursă de calorii pe ultimii 15 kilometri și cum a reușit să ajungă cu ultimele resurse la finish.

ISTRIA 100mile echipa RobertHajnal

Am întrebat atleții TrailRunning Academy ce lecții au învățat de la concursul și din pregătirea pentru Istria 100.

Weekend-ul 14-16 Aprilie a adus prima cursă din circuitul UTMB World Series 2023 și anume Istria 100 by UTMB.

Evenimentul a oferit multiple distanțe pentru toate gusturile alergătorilor, fiind destinate atât celor mai începători în alergarea pe poteci, cât și celor mai experimentați și adunând la start atleți de pe tot globul, chiar și dintre cei mai bun, astfel:

Atleții TrailRunning Academy au alergat la toate probele de la Istria100. Fiecare a plecat cu un DNF sau cu o medalie de finisher însă toată lumea cu lecții învățate care-i vor pregăti pentru următoarele provocări.